Live radio: Fortuna Sittard tegen FC Dordrecht.

Eindelijk. De competitie gaat weer beginnen. Ook Radio Fortuna SC staat weer te popelen om te kunnen “aftrappen”. De apparatuur is volledig getest en de batterij van de muis is opgeladen zodat er spanning genoeg is om te beginnen. Wij gaan dit seizoen verder met de voor jullie reeds bekende formule. Samen met Erik doe ik verslag van de thuiswedstrijden en samen met Mervyn van de uitwedstrijden. En misschien dat Robert ook nog wel eens hier of daar opduikt. Alhoewel zijn “thuiswedstrijd” bij Achilles’29 om bekende redenen niet meer op het programma staat. Ook blijven we met veel plezier de interviews voor jullie verzorgen. Alhoewel Turks en Portugees niet in ons talenpakket zit…En we staan uiteraard open voor jullie reacties, op- en aanmerkingen over het wedstrijdverslag en de interviews. Zodat we weten of we het goed doen of nog dingen kunnen verbeteren.

De eerste wedstrijd van het seizoen is de thuiswdestrijd tegen het altijd lastige FC Dordrecht. De ploeg waar Marco Boogers na 16 jaar is gestopt als technisch directeur. Ondanks de beperkte middelen heeft hij het niet slecht gedaan met als hoogtepunt de promotie naar de Eredivisie in 2014. Promotie is iets wat onze club ook dit jaar natuurlijk nastreeft. Al zal dat zeker niet gemakkelijk zijn.  Eerst maar eens het linker rijtje halen en het liefst de top 5. Zodat de eerste ronde van de nacompetitie kan worden overgeslagen. Klinkt misschien gek, maar dat is mijn prognose voor het komend seizoen : top 5. Natuurlijk heeft NEC zich als top kandidaat gesteld voor de rechtsstreekse promotie. m.a.w. zij denken gewoon kampioen te worden. Zo’n grote mond hadden onze lievelingsvijanden hier net over de grens, vorig jaar ook…. Ook natuurlijk afwachten hoe de andere clubs zich versterkt hebben etc.

Radio Fortuna SC trapt vanavond af rond de klok van half acht met muziek, prognoses, praatjes en de opstellingen van beide teams. En vanaf het eerste fluitsignaal geven Erik en ondergetekende weer vakkundig (zeker weten!) en geheel neutraal (hihi) commentaar op en over de wedstrijd.

Om te kunnen luisteren, klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android