Afscheid Harald Janssen en Niels van Renen

Afscheid Harald Janssen en Niels van Renen bij Fortuna SC

Vrijwilligers Harald Janssen (webmaster) en Niels van Renen (fotograaf en supportershome) hebben, om voor hem moverende redenen, besloten om per eind mei 2015 te stoppen als met hun taken als vrijwilliger van Fortuna SC. Harald was sinds een jaar webmaster voor onze website en nam daarmee destijds de taken over van Edgar Lucassen. Hij stak zeer veel tijd en energie in het zo actueel mogelijk houden van onze website met vele berichten over Fortuna Sittard, haar jeugdopleiding en haar fans. Ook hielp Harald de laatste maanden mee in het voorraadbeheer van het supportershome.

Niels is al vele jaren actief voor eerst SV Nao Veure en later Fortuna SC. Hij regelde veel zaken rondom ons supportershome en maakte prachtige foto’s voor onze site. Met enige regelmaat schreef hij ook wedstrijdverslagen.

Wij willen beiden heren hartelijk danken voor alles wat ze voor Fortuna SC betekent hebben. Zonder dit soort mensen die zich onvoorwaardelijk voor onze vereniging inzetten kan onze vereniging niet bestaan. Uiteraard gaat Fortuna SC op zoek naar vervangers dus mocht u daarin iets voor ons willen betekenen, neem dan even contact met ons op via info@fortunasc.nl

het bestuur van FortunaSC