Alle info uitwedstrijd Jong Fc Utrecht

De laatste uitwedstrijd van het seizoen brengt ons naar de Galgenwaard, waar me mogen aantreden tegen Jong FC Utrecht. Indien Fortuna vrijdag wint en NEC punten laat liggen, promoveert de geel-groene  trots officieel naar de eredivise. Na het laatste verkoopmoment op dinsdagavond mogen we trots melden alle 1200 kaarten voor het uitvak zijn uitverkocht. Meer dan honderd fans stonden nog in de rij en moesten teleurgesteld huiswaarts keren.

Vertrek
Supporters die vrijdag met de auto naar het stadion komen voor de busreis naar Utrecht, kunnen in de parkeergarage van het stadion parkeren. Let op: het is belangrijk dat je na het parkeren direct bij de receptie een uitrijkaart koopt a €5,00. Na terugkomst uit Utrecht is de receptie gesloten. Er is parkeergelegenheid voor 500 auto’s. Gratis parkeren kan natuurlijk ook, hiervoor kun je gebruik maken van de parkeerplaatsen bij het uitvak of de parkeerplaats bij de wielerbaan.

Alle 1200 fans die in het uitvak plaatsnemen worden met 25 bussen naar Utrecht vervoerd. De bussen zullen in 3 clusters vertrekken. De vertrektijden (vanaf de hoofdingang van het Fortuna Sittard stadion) van de bussen zijn:

Cluster Bus
nummer
Vertek stadion
​ Fortuna Sittard
Tussenstop P-plaats Ooiendonk Vertek P-plaats Ooiendonk Aankomst Stadion FCU
A 1 t/m 1 0 (* ) 16.15 u 17.15 u 17.30 u 18.30 u
B 11 t/m 18 16.45 u 17.45 u 18.00 u 19.00 u
C 7 + 19 t/m 25 17.15 u 18.15 u 18.30 u 19.30 u

(*) Let op: bus 7 vertrekt pas in Cluster C!  Het is niet mogelijk om op de tussenstop in te stappen in plaats van bij het Fortuna Stadion! Ben op tijd, want de bussen wachten niet!

Echte voetbalsfeer vanaf 15.00 uur. Fanshop en supportershome open: muziek, drank en eten!
Voorafgaand aan het vertrek van de 25 bussen op vrijdagmiddag zullen het supportershome en de fanshop ruim van tevoren geopend zijn. De 1200 fans kunnen dan genieten van het gerstenat, wat uitstekend werkt om de promotiezenuwen te bedwingen.  Verder zal de frituurwagen er weer zijn en draaien we sfeervolle  muziek zodat iedereen in opperste stemming naar de Domstad kan afreizen.

Geel-groen uitvak!
We roepen iedereen op in het geel-groen gekleed naar Utrecht af te reizen. Dus doe je favoriete Fortuna-shirt aan, neem een geel-groene sjaal mee en schreeuw Fortuna opnieuw naar een overwinning! Het wordt vrijdag ruim 25 graden, dus kou is excuus om niet in onze clubkleuren bij de bussen te verschijnen. Heb je nog geen Fortuna shirt? De fanshop gaat ook vrijdag weer speciaal voor jullie open,  vanaf 14.30 uur kun je de befaamde en nieuwe (!) merchandise kopen.

Jeugdacademie ook in Utrecht
Naast de 1200 Fortunezen die in het uitvak zullen plaatsnemen, reizen ook 150 jeugdspelers en 30 stafleden van de Fortuna Sittard Academy af naar Utrecht om het vlaggenschip van onze club naar de overwinning te schreeuwen. Zij nemen en masse plaats op de hoofdtribune.

Fortuna SC