Ben van Dael (VVV) mogelijke nieuwe trainer

Fortuna Sittard wil Ben van Dael aanstellen als de nieuwe hoofdtrainer. De huidige assistent-trainer van VVV is sinds enkele dagen met de club in gesprek. Van Dael geldt momenteel als de belangrijkste kandidaat om als eindverantwoordelijke aan de slag te gaan. Saillant detail is dat Fortuna en VVV elkaar vrijdag treffen in Sittard.

VVV-coach Maurice Steijn haalde Van Dael woensdag van de groep. “Om de rust te bewaren in aanloop naar deze wedstrijd heb ik besloten om Ben weg te halen bij de selectie”, aldus de coach die bijval krijgt van Van Dael zelf. “Ik vind de beslissing van Maurice volkomen terecht. Het zou raar zijn als ik vrijdag op de bank zou zitten tegen de club waar ik momenteel mee in gesprek ben. Ik heb een goed onderhoud met Charly Chudik achter de rug en we zijn nu aan het onderhandelen.”

Van Dael analyseerde afgelopen maandag nog de wedstrijd MVV-Fortuna Sittard voor de staf van Steijn. “Zolang ik werkzaam ben bij VVV geef ik mij voor de volle honderd procent. In dit geval is het voor VVV het beste dat ik vrijdag niet op de bank zit”, aldus Van Dael.

Fortuna Sittard – VVV Venlo begint vrijdag om 20.00 uur….kom dat zien!!

Bron: 1Limburg , Fortuna SC Linford