Cadeautips voor de kerst!

December is aangebroken en de feestdagen staan voor de deur. Voor wie nog op zoek is naar een leuk kerstcadeau kan terecht bij de Fortuna Sittard fanshop.

Mutsen
Speciaal voor de koude maanden heeft de Fortuna Sittard Fanshop een tweetal mutsen aan het assortiment toegevoegd. De Inca muts kenmerkt zich met de warme oorflappen, de gevlochten koorden en een fraaie pompon op de muts. Dit model is voor €15,- te koop bij de fanshop. Het tweede model is de Fortuna Sittard beannie en heeft een eenvoudigere uitstraling. Deze muts is voor €10,- te koop bij de fanshop.

Andere cadeautips
Wie nog op zoek is naar een leuk cadeau kan terecht bij de Fortuna Sittard fanshop. Wat te denken van het onlangs gepresenteerde jubileum boek “60 jaar Fortuna” (€29,95), een jubileum lot (€10,00), een armbandje (€3,50) of een sterk afgeprijsd uitshirt (€35,00).

Verkooppunten
De Fanshop is altijd op wedstrijddagen voor, tijdens en na de wedstrijd open. Zowel onder de Noord als de Oost tribune van het Fortuna Sittard stadion bevind zich in de gracht een verkooppunt. De online verkoop vind plaats via www.allesvoordefan.nl

Bron: Fortuna Sittard Fanshop namens Maatjes Streetwear.