De laatste training in woord en beeld!

Vanochtend trainden onze mannen een laatste keer voorafgaand aan de derby tegen de oosterburen. Onde toeziend oog van een 100-tal supporters, die ten dele een groengeel fakkelonthaal in petto hadden, werd er de laatste keer gesproken, getraind en de boel op scherp gezet.

Natuurlijk waren er geen bijzondere dingen te zien, een rondootje, wat positiespel en wat afwerkvormen. Wel zag je al de beoogde basis aan het werk voor morgen, te weten Kaya, Janssen, ter Borgh en Vets, Turan, Voorn, Pappot en Briels, Vlug, Waalkens, de Groot.

​

Na wat aansporende liedjes vanuit de supporters, de genoemde warming up vormen werd er een partijtje gespeeld, met de ´basis´ tegen de reserves. Bij de stand 0-0 werd er een voorzet van rechts gedaan en ging Niels Vets vol voor de bal ……het noodlot sloeg toe. Bij het ongelukkige neerkomen blesseerde hij zijn rechterknie.

Een bemoedigend klopje van Dengering, zijn wellicht beoogde vervanger morgen nu tegen *oda JC was zijn deel, toen hij strompelend het veld verliet. Iedereen keek elkaar geschrokken aan en ergens was het besef al dat dit niet zo maar een blessure zou zijn. De eerste diagnose die we net mochten ontvangen is niet best, een wellicht beschadigde kruisband.

Einde training, einde derby, wellicht zelfs einde seizoen voor Niels ?? Voor alles wat Fortuna ademt en ook voor hemzelf een zware tegenvaller, want hij was net weer terug van een enkelblessure die hem bijna een seizoen lang aan de kant heeft gehouden. Fortuna SC wenst hem alle sterkte toe en een spoedig herstel.

De overige spelers, toch ook zichtbaar aangeslagen door dit voorval, sloten de training af met wat afwerken op doel. Na anderhalf uur trainen hield men het voor gezien en zocht men de douches. Morgen weer een dag…en niet zomaar eentje !!

Fortuna SC, Harald