De voorbereiding: Fortuna Sittard vs Aris Thessaloniki,

De voorbereiding is van start gegaan en het oefenprogramma is -grotendeels- bekend. Zo speelt Fortuna Sittard o.a. oefenduels tegen de Griekse grootmachten PAOK Thessaloniki en Aris Thessaloniki. Ook speelt de ploeg uit Sittard tegen Bayer 04 Leverkusen onder leiding van de Nederlandse trainer Peter Bosz. Deze keer gaat de aandacht uit naar het duel tegen: Aris Thessaloniki!!

Woensdag 3 juli speelt Fortuna Sittard de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De tegenstander is Aris Thessaloniki, dat afgelopen jaar vijfde werd in de Griekse Super League. De wedstrijd begint om 19:00 en zal gespeeld worden op de velden van BSV Limburgia. Als volwassene kun je erbij zijn voor €7, kinderen betalen €5. Kaarten worden verkocht aan de deur.

Aris Thessaloniki
Aris Thessaloniki werkt tot en met 13 juli haar trainingen af in het Gelderse Renkum. De groene omgeving, de rust en het aangename klimaat waren voor de Grieken redenen om naar Nederland af te reizen. Aris kwam maandag al aan in Nederland, maar werkte dinsdag pas de eerste twee trainingen af. Woensdag begeeft de ploeg van trainer Savvas Pantelidis richting het zuiden van ons land om hun eerste oefenwedstrijd te spelen tegen Fortuna Sittard.

Fortuna Sittard
Bij Fortuna druppelen langzaam de nieuwe spelers binnen. Ook hebben we al een aantal spelers op proef mogen ontvangen. Op Rasmus Karjalainen en de dinsdag gepresenteerde Felix Passlack hoeven we echter nog niet te rekenen woensdag. Wel is de verwachting dat nieuweling Patrik Raitanen weer minuten in het geel-groen zal maken. Keeper Alexei Koselev is weer begonnen met trainen. De vraag is of hij al fit genoeg is om een (hele) wedstrijd te keepen, of dat Azbe Jug het Sittardse doel gaat verdedigen.

de vermoedelijke start opstelling: Jûg – Amiot – Raitanen – Laursen- Smeets – Diemers- Benteke – Essers – Ciss – Pinto – Ioannidis

Geef een reactie