Eindstand Voetbalpoule 22-23

Nu het seizoen 2022-2023 erop zit, betekent dit ook dat de Fortuna SC voetbalpoule van het seizoen 2022-2023 ten einde is gekomen. Vele supporters hebben ook dit jaar weer elke week geprobeerd de uitslagen in de eredivisie zo goed mogelijk te voorspellen en hiermee mee te dingen naar de maandprijzen en natuurlijk het eindklassement.

De einstand van de Fortuna SC voetbalpoule is als volgt. Op de eerste plaats is geëindigd Ralph Jacobs. Ralph wint hiermee 35 euro shoptegoed in de fanshop. Op de tweede plaats is Jeremy Ehlen geëindigd, die daarmee 20 euro shoptegoed wint in de fanshop. De derde plaats gaat naar Jordy Cops en hij wint 10 euro shoptegoed in de fanshop.

In april en mei hebben we uiteraard ook nog een winnaar van het maandklassement bekend te maken. Het maandklassement april is gewonnen door Ronald Bos. Omdat Ronald geen lid is van Fortuna SC, schuift de prijs door naar Kevin Bartels. Kevin wint hiermee een Fortuna Puntvaan. In mei is het maandklassement gewonnen door Rens Fasen. Omdat ook Rens geen lid is van Fortuna SC, schuift de prijs door naar Jeremy Ehlen. Hij ontvangt de Fortuna Sittard muismat. Jeremey valt dus twee keer in de prijzen!

Er wordt per e-mail contact opgenomen met alle winnaars

We hopen dat iedereen er nog steeds veel plezier aan beleeft om wekelijks de uitslagen te voorspellen en mee te doen voor leuke prijzen. We gaan er dan ook alles aan doen om de voetbalpoule ook komend seizoen weer onderdeel van het Fortuna SC lidmaatschap te laten uitmaken. Dat zou alweer het zevende seizoen op rij zijn!

Veel dank aan www.poules.com voor het wederom faciliteren van de voetbalpoule.

    Geef een reactie