End-of-season Party samen met Fortuna Sittard!

Aanstaande vrijdag is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Na de winterstop heeft Fortuna Sittard -zeker in thuisduels- hele leuke wedstrijden laten zien en dat biedt hoop! Hoop op een leuke laatste wedstrijd en nog meer hoop op een leuk volgend seizoen!

De fans willen het seizoen dan ook op een gezellige manier afsluiten in het supportershome middels een pre-party en afterparty in het home / fanplein. Fortuna Sittard is uiteraard uitgenodigd en heeft bevestigd graag gebruik te maken van de invite. Sunday Oliseh, de selectie, Isitan Gun en enkele staff leden van Frotuna Sittard zullen dan ook acte de presence geven. top!!!

pre-party
Het fan home is geopend om 17.30, er zal dit keer een grote barbeque zijn tussen 18.00-19.00u ( prijs eur. 5 voor drie stukken vlees, brood en salade ) en we zetten weer een gezellige buitentap neer met muziek. Het belooft weer leuk te worden!

Aterparty.
Na afloop van de wedstrijd zullen we het seizoen uitblazen. Uiteraard is iedereen welkom!

Het eerste vat bier zal geschonken worden door de Fortuna SC, in combinatie met gezellige mensen, de Fortuna Sittard selectie lekkere snacks, heerlijke muziek en hopelijk een leuke uitslag kunnen we zo op gepaste wijze het seizoen afsluiten.

tot dan. Tot bij Fortuna Sittard!

Fortuna Sc.