Fanshop blijft services aanbieden

De halve westerse wereld lijkt gebukt te gaan onder het virus corona of aan de maatregelen die er preventief genomen zijn. Fortuna Sittard, Fortuna SC en dus ook de fanshop respecteren die besluiten.Er gaat niets boven gezondheid en dus zal de Fanshop in het stadion van Fortuna Sittard tot 6 april gesloten zijn. Toch kun je nog steeds bestellen!

Fans blijven namelijk nog steeds behoefte hebben aan Fortuna Sittard merchandise. Op de digitale webshop van Fortuna Sittard staat een ruime keuze aan mooie Fortuna Sittard fan produkten. Klik hier om daar nu meteen te gaan kijken en shoppen. Nadat je je keuze hebt gemaakt en de betaling is gedaan wordt je bestelling gewoon thuisgebracht. Simpel en makkelijk!

Maatwerk gewenst?
Wil je echter iets meer op maat gemaakt hebben? Je naam op een shirt of een andere unieke bedrukking? Dat kan! Bespreek je wensen met de fanshop via maatjes.streetwear@home.nl. Gebaseerd op je wensen zal hij je een op maat advies geven. ook over de bezorging kan gesproken worden, er zijn meerdere mogelijkheden.

Geef een reactie