Walk for Life afgelast

Gezien de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de recent afgekondigde maatregelen van de Nederlandse overheid, heeft het bestuur van Stichting Kennedy-Mars Sittard helaas moeten besluiten de Kennedy-Mars Sittard af te gelasten. Verplaatsing van het evenement naar een later moment in het jaar is om diverse redenen helaas niet mogelijk.

De organisatie van de Walk for Life steunt dit besluit, waarbij we het uiterst jammer vinden dat we niet samen voor het goede doel kunnen lopen.

Terug betalen.
Ondanks dat de organisatie al enkele kosten heeft gemaakt willen wij de inschrijfkosten van deelnemers (15 euro p.p) in het geheel retourneren. Dit administratieve proces is inmiddels in werking gezet en het duurt max. 10 werkdagen alvorens het bedrag op de rekening van de oorspronkelijke betaler is bijgeschreven. Op maandag 16 maart hebben de deelnemers hierover een mailing ontvangen. Check ook uw spam box als u geen email heeft gehad.

Het Walk for Life initiatief is met veel enthousiasme binnen en buiten Fortuna Sittard omarmd, dus we zien enorm uit naar een uitvoering in 2021,  waarbij we hopen dat jullie dan (weer) deelnemen!

Dank voor de steun en vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Walk for Life en haar 4 ambassadeurs

Geef een reactie