Fanshop woensdag open van 15.00-18.00

De fanshop is weer op elke woensdag open van 15 tot 18u

De aanbieding van deze week is ongetwijfeld het nieuwe “geel-groen glorie” gedichtenboek van Marc Schoutrop. Voor slechts 7,50 kun je een exemplaar in de fanshop bemachtigen, ideaal voor op vakantie, tuin of strand. Verder zijn er nog enkele speler en keepershirts, het witte fan/markt shirt , prachtige gele of groene vesten en het tijdelijke wedstrijdshirt waar Fortuna Sittard de oefencampagne mee speelt.

Mondkapjes.
Helaas lijkt het mondkapje nog niet uit onze maatschappij te verdwijnen. Als er toch ene op moet, dan maar een geel-groene! De mondkapjes zijn vanaf 2 augustus weer te verkrijgen en voldoen aan alle richtlijnen welke gelden voor particulieren mondkapjes en kunnen minimaal vijf wasbeurten mee. De kapjes hebben een zeer comfortabele pasvorm en bestaan uit drie lagen. Daarnaast zijn ze officieel gecertificeerd, maar we willen benadrukken dat het geen medische mondkapjes zijn.

Wil je de gedichten van Marc Schoutrop nog eens luisteren, de fanshop van binnen of de Fanwalk bekijken, klik dan hier voor aflevering 3 van Fortuna Sc TV.  

Geef een reactie