Trainingen deels openbaar in 2e deel van voorbereiding

Op maandag 3 augustus begint de selectie aan het tweede deel van de voorbereiding. Na een week vakantie keert de ploeg terug op de velden van R.K.V.V. Walburgia in Ohé en Laak. De trainingen in deze periode zullen, zolang de maatregelen het toelaten, deels toegankelijk zijn voor publiek.

De ochtendtrainingen op dinsdag en donderdag zullen opengesteld worden voor publiek. Om voldoende afstand te kunnen bewaren rondom het veld kunnen er per training maximaal 100 bezoekers worden toegelaten tot het sportcomplex. Aanmelden voor het bijwonen van de openbare trainingen is vooralsnog niet van toepassing. Alle overige sessies blijven besloten.

De coronamaatregelen zullen ook tijdens de openbare trainingen van kracht zijn, waardoor het niet mogelijk is om voorafgaand of na afloop van de training handtekening te verzamelen en/of op de foto te gaan met spelers en staf. Blijf achter de boarding en geef de spelers en staf voldoende ruimte. Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat iedereen weer optimaal kan genieten van Fortuna Sittard en de trainingen (deels) openbaar blijven.

Locatie en trainingstijden kunnen wijzigen. Houd de agenda in de gaten voor de actuele trainingstijden.

Coronamaatregelen:
– Bewaar anderhalve meter afstand tot anderen;
– Het is niet mogelijk om op de foto te gaan of handtekeningen te verzamelen;
– Blijf achter de boardingen om het veld;
– Volg de instructies van stewards op;
– Bij verkoudheidsklachten, blijft huis!

Geef een reactie