Fortuna dames verpesten mogelijk Ter Leede feest

Gadegeslagen door een 100tal toeschouwers begonnen de dames van Fortuna aan de zoveelste kraker op rij in deze competitie. De huidige nummer 1 Ter Leede kwam op bezoek, met bij zich de hoop om de titel in de topklasse veilig te stellen op het terrein van SVM. Onze dames traden aan met een nog altijd zwaar gehavende selectie (Gwen Kuijer en Simone Heijnen kampen beide met een knieblessure) en kende in Aniek Schepens een “nieuw” gezicht op de bank.

Vanaf minuut 1 werd het duidelijk dat Ter Leede zich nog niet te rijk moet rekenen. Het was groen-geel wat de klok sloeg en de 5mans verdediging van Ter Leede werd danig onder druk gezet.  De Sassenheimse dames wisten zich er geen raad mee. Na enkele vroege wissels aan hun kant (waarbij het ook duidelijk werd dat het woord “teamgeest” niet besteed is aan enkele van de speelsters in het roze), bleef Fortuna doorgaan.

De tweede helft leverde eenzelfde beeld op. Fortuna ging voor de winst, Ter Leede probeerde af en toe wat terug te doen, maar liet vooral zien stuurloos te zijn. Tegen het einde van de wedstrijd pakten onze dames nog bijna de 3 punten door een magnifiek schot van Colette, maar helaas bleef de 0-0 de volle 90 minuten stand houden.

Bron: Janko Knops , Home of true support!