Fortuna SC presenteert: Fortuna Sittard Bierglazen

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu zijn ze eindelijk verkrijgbaar: Fortuna Sittard bierglazen. Een langverwachte droom van veel supporters is hiermee in vervulling gegaan. De afgelopen maanden is het Fortuna Supporters Collectief druk bezig geweest met het ontwikkelen van de glazen en het gereedmaken voor de verkoop.

Verkoop
De glazen worden in sets van vier stuks verkocht en kosten €15 per set. Elke set bestaat uit vier unieke glazen waarop de logo’s van Fortuna ’54, RKSV Sittardia, Fortuna SC en Fortuna Sittard zijn gedrukt. Voor het Fortuna logo hebben we het oude logo gebruikt, welke onder veel supporters erg populair is.

Verkooplocaties
De glazen zullen op een aantal locaties worden verkocht, verspreid over de gemeente Sittard-Geleen. De glazen zijn verkrijgbaar in het centrum van Sittard bij Proeflokaal ’t Hophuys op de Markt en de Fortuna Sittard fanshop en in Limbricht bij Café Salden. Bij deze locaties is uitsluitend te betalen met contant geld. De glazen zullen ook verkrijgbaar zijn in het supportershome, zodra er weer publiek bij wedstrijden is toegestaan. Hier kan uitsluitend met pin betaald worden. De glazen zijn alleen verkrijgbaar tijdens de reguliere openingstijden van de verkooppunten.

Geef een reactie