Fortuna SC Speciaal bier nu te koop!

Zondag 16 januari begint voor Fortuna Sittard de 2e seizoenshelft en wat is er dan lekkerder, als je helaas toch thuis voor de buis moet zitten, om die wedstrijd te volgen met een lekker en uniek speciaal biertje!

Hij is er! Jullie hebben heel FF moeten wachten, maar het speciaal bier van Fortuna SC gaat vrijdag 14 januari in de verkoop.
Het bier is gebrouwen door Hophouse Brewing en heeft de naam FF, Founder Fortunahome.
De naam is een eerbetoon aan ons oud bestuurslid Remco Lucassen en oprichter van Fortuna Home. Als Fortuna SC wilden we hem na zijn afscheid nog eren, en hoe kan dit beter dan met een speciaal bier.

Het Bier:
FF, Founder Fortunahome is een stevig, donker-amber bier van 7,7%. In de neus zitten vooral citrus aroma’s door het dryhoppen met Mosaic, terwijl het smaakprofiel lichte tonen van caramel, chocolade en sinasappel heeft. Het langdurig hoppen met Zeus zorgt voor een stevige maar aangename bitterheid.
Founder Fortunahome is een Imperial Red Ale met een bite.
Er is nagisting op de fles. Het bier is afgevuld on 33cl flesjes.

Het etiket:
Dat houden we nog geheim, koop het biertje en laat je verrassen.

Waar te koop:
Het bier is op dit moment exclusief te koop bij de hopshop van Proeflokaal ’t Hophuys, gelegen aan de Markt 15 in Sittard, de openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag: 14:00 – 16:00.

Later zullen meerdere verkooppunten beschikbaar komen. En uiteraard zullen wij zodra de mogelijkheden het toe laten het bier ook verkopen tijdens onze activiteiten.

Geef een reactie