Mural Zuid-tribune voltooid

Bijna twee maanden geleden is het Fortuna Supporters Collectief begonnen met de realisatie van de mural op de Zuid-tribune. De afgelopen twee maanden is er hard  gewerkt door vrijwilligers van Fortuna SC in samenwerking met graffiti artiest Vincent Huijbers om tot een mooi eindresultaat te komen, met succes! Vlak voor de laatste thuiswedstrijd tegen FC Utrecht zijn de puntjes op i gezet en is dit enorme project tot een einde gekomen.

Na de realisatie van de mural op de Ricksen-side in 2017 en de mural op de Oost-tribune in 2019 was het tijd om ook te starten met een mural op de Zuid-tribune. Martijn Weijman, voorzitter van het Fortuna Supporters Collectief, lata weten blij te zijn met het eindresultaat: “Het stadion wordt langzaam steeds meer geel-groen en laat onze identiteit zien, daar waar wij voor staan en met trots uitdragen. We hopen in de toekomst nog meer van dit soort projecten te kunnen organiseren.“

Met de voltooiing van de tribune mural zetten we weer een stap in de verdere afronding van het stadion. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan de video en de foto’s hieronder!

Geef een reactie