Fortuna Sittard leeft: Kika, voedselbank en ballenactie bij AZ!

FORTUNA SITTARD-AZ ALKMAAR
Fortuna Sittard leeft. De tijd van overleven is achter de rug en dat wil de club ook laten weten. Met verschillende acties worden diverse mensen een helpende hand toegestoken!

De Ballenactie van Skybox 24
Vrijdag 7 december aanvang : 18:30 vliegen er na de wedstrijd 75 lederen ballen in publiek !  Een prachtige actie van Skybox24.

De Voedselbank actie.
Op 5 december trapt L1 de jaarlijkse actieweek Samen voor de Voedselbank weer af. Tot 13 december voert heel Limburg actie om zoveel mogelijk houdbare producten in te zamelen voor de minderbedeelden. Fortuna Sittard doet uiteraard mee en wel op vrijdag 7 december tijdens de thuiswedstrijd tegen AZ. Wil jij   helpen om zoveel mogelijk houdbare producten in te zamelen voor de Limburgse Voedselbanken? Voorafgaand aan de wedstrijd vind je bij de ingangen van ons stadion inzamelplekken. Daar kun je je meegebrachte houdbare producten inleveren. Geld doneren mag uiteraard ook. Fortuna Sittard en L1 zorgen ervoor dat de producten vervolgens via de Limburgse Voedselbanken terecht komen bij gezinnen en alleenstaanden die het financieel moeilijk hebben.

Fortuna fan CD actie voor kika.
De (letterlijk) kleurrijke CD en de unieke digipackverpakking (thx@Nash!!) is één grote ode aan Fortuna Sittard en haar fans. De CD bevat ook een prachtig inlegboekje met alle songteksten, zodat meezingen een stuk makkelijker wordt!  De CD bevat een zevental in een geel groen hesje gestoken -veelal rockcover- nummers over Fortuna Sittard en haar fans.  De CD is vanaf vrijdag 7 december in de fanshop te koop. De prijs van de CD bedraagt slechts 5 euro. Er dient cash betaald te worden.  In verband met de mogelijke drukte raden we iedereen aan om op tijd te komen. Na afloop van de wedstrijd zal er ook een CD-verkoop in het supportershome plaatsvinden. Red je het Vrijdag niet?  Geen probleem! Op Zondag 9 dec.  is de Fanshop vrijwel de hele dag open en kun je de CD’s  van 10.00 – 17.0o in de fanshop aanschaffen.

 

Geef een reactie