Fortunafans (gratis) welkom in europa cup!!!

Het is nu precies twee jaar geleden dat de samenwerking tussen handbal topper Lions en BVO Fortuna Sittard in de Fitland hal werd afgetrapt. Zover wij kunnen overzien is het ook bij een leuke aftrap gebleven. Iets wat echt jammer is, maar geen reden om het klein feestje van twee jaar geleden niet nog eens dunnetjes over te doen. Daar waar Fortuna Sittard haar interland wedstrijd in Duitsland dit seizoen helaas moet missen, daar speelt de Sittardse handbal broeder immers gewoon wel Europees en wel 3de ronde EHF CUP tegen RK Borac.

In de heenronde wisten de Lions in Banja Luka te winnen met 29-31 van RK Borac De spannende thuiswedstrijd as zaterdag 28 november om 19.30 uur wordt dus allesbepalend. In overleg met Lions heeft de Fortuna SC dan ook de leuke deal gemaakt dat (eerst de) leden van de Fortuna SC, Fortuna Sittard Seizoenskaarthouders en ook alle andere Fortuna fans (mits zij zichtbaar Fortuna Sittard kledij dragen!!!) geheel gratis naar de spannende thuiswedstrijd voor de 3e ronde Europacup kunnen komen.!!

Er is wel een tegenprestatie gewenst…. ..de supporters zijn verplicht zoveel mogelijk sfeer te maken..en ja….dat daar clubliederen uit Zitterd bijzitten verhoogt alleen maar de sfeer!

Fortuna Sittard zal met 41 fans aanwezig zijn. Naast de voltallige selectie van U15 (19 man) hebben wij ook de volgende 22 namen doorgegeven aan de Lions. (de actie is nu gesloten)

 1. Lucas H
 2. Eric H
 3. Christiaan G
 4. Rob K
 5. Yordin K
 6. Alexander H
 7. Youri H
 8. Hella H
 9. Maarten J
 10. Luc J
 11. Ton N
 12. Yvonne G
 13. Sem van M
 14. Peter van M
 15. Dia H.
 16. Wim H.
 17. ronald r
 18. raymond j
 19. Roos S
 20. Sem van M
 21. Wim J (1 maal)
 22. Wim J (1 maal)

bron: Fortuna SC, Fortuna Sittard
auteur: Kiprich