Onmacht, gepruts en onkunde

Sparta kwam, keek eens even en lachte zich de ballen uit de broek. Het ooit glorieuze Fortuna is geen schim meer van wat het ooit was. Waar ooit plek was voor ambitie en innovatief zijn, waar we ooit teams hadden die leefden bij het devies “aan ‘m”, zijn we tegenwoordig al blij dat er 11 man opgesteld worden. Taktiek is een optie die nooit werkelijkheid lijkt te mogen worden en intern lijkt het woord communicatie het vieste te zijn wat je kunt zeggen.

De vraag rest: hoe lang nog ? Hoe lang laat men de fans nog lijden op deze manier ? Lang kan het niet meer zijn, want zelfs de meest verstokte fan is aan het afhaken. De beleving begint plaats te maken voor gelatenheid en passiviteit. Men zou verwachten dat de mensen die beslissingen kunnen nemen, die veranderingen kunnen brengen, dit niet alleen ook zien maar er eindelijk eens naar beginnen te handelen.

minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs

Een halve poging van Vlijter om een pingel te versieren. Een beetje de enige actie met bal in de 16 van sparta

Dit is wat resteert …

Gelatenheid, ongeloof

Put your hands up for the beer 😉

John, clubman en clubheld pur sang ! Waren er maar meer mensen met zijn karakter

6 spelers van Sparta verdedigen 1 Fortunees, je zou haast zeggen dat je met wat overzicht door hebt dat er mede-fortunezen vrij moeten staan ergens op het veld.

only a fool keeps trying the same thing over and over again, expecting a different result.

Tactische ingreep: een speler met kramp die niet meer kan laat je staan, Loen wissel je.

Vermoedelijk dat Mert een parttime contract heeft en slechts 20 minuten max. mag spelen per wedstrijd. Het lijkt alsof hij pas speelt als we nog maar 11 fitte spelers over hebben.

Gelatenheid, ongeloof

Bron: Fortunasc, Janko Knops