Fotoverslag Ajax – Fortuna (2-1)

Precies 46 supporters zijn op maandagmiddag in de verplichte buscombi (!)  gestapt om getuige te zijn van de uitwedstrijd  Jong Ajax tegen Fortuna Sittard.

Opstelling Jong Ajax: Alblas, Zeefuil, De ligt, Sanniez, Dankerlui, De jong, Eiting, Nouri, Cerny, Clement, Dekker
Opstelling Fortuna: Ter Wielen, Braun, De Regt, Mares, Ospitalieri, Hadziev, Briels, Kurt, van Hout, Khalouta, Junior

Ajax was de veel betere ploeg in de eerste helft, maar Fortuna Sittard verdiende op basis van een goede 2e helft al met al toch wel een punt. De Fortunezen creëerde 5 opgelegde kansen, waarvan ene via het houtwerk het stadion uitging. Het mocht echter niet zo zijn.

16.30: de bus is uit Sittard vertrokken richting Amsterdam

17.00: De sjaal, het kaartje en Alfa bier. check!!

18.00: Ff een pauze bij Den Bosch

19.00: gearriveerd in het uitvak.

19.00 Welkom bij het hedendaagse voetbal.. “u tekent …neee … betaald (!) blind voor commerciele doeleinden”

19.10: stadionnetje ligt er zonnig bij

19.15: en nu wachten op de spelers! De spanning neemt toe.

19.30: De spelers zijn er!!!

19.45  Het uitvak met 46 Fortunafans..

20.00 : de basis opstelling van Fortuna Sittard

20.01: beginnen maar!

20.45. Jong Ajax speelt verzorgt en snel aanvallend voetbal. Terechte 1-0 voorsprong met rust.

Het bleef ondanks de support 2-1. Jammer, er had echt meer ingezeten met 5 opgelegde kansen!!!