Live radio: Jong Ajax tegen Fortuna Sittard

Vanavond spelen we de topper in de Jupiler Laegue uit tegen de godenzonen van Ajax. Wat bij de hoofdmacht van de Amsterdamse club niet lukt, doen de jonkies veel beter: scoren. Uit de voorbije 3 wedstrijden moesten de tegenstanders in totaal 10 keer de bal uit het net halen en incasseerde men zelf 4 tegendoelpunten. Wijzelf doen het iets magerder door 5 keer zelf te scoren en drie tegendoelpunten tegen. Als je het tegendoelpunt van Telstar niet meetelt, hebben we het zelfde doelsaldo , alleen gedeeld door twee……En we staan allebei op een gedeelde 2de plaats.

Vandaag dus,op deze doordeweekse speeldag, zelfs weer een compleet programma. En na de komende wedstrijd a.s. vrijdag thuis tegen FC Dordrecht, hoeven onze mannen 2,5 weken niet meer voor de “echt” te voetballen. Maar vanavond worden zeker de sokken opgetrokken en de mouwen opgestroopt om tenminste één punt en hopelijk 3 mee terug te nemen naar Zitterd.

Vanavond gaat ons team ook naar Amsterdam en begint rond de klok van half acht met muziek, (klets)praatjes, de opstellingen en de prognoses. Afgelopen vrijdag lukte het om voor aanvang van de wedstrijd ons clublied volledig ten gehore te brengen. Maar resultaten uit het verleden zijn geen garanties voor de toekomst! Maar we doen ons best.

Vanavond zijn Erik Hillen en Mervyn van Leeuwen jullie gastheren en zij verzorgen vanaf de aftrap het verslag van deze wedstrijd. Om de wedstrijd te volgen klik je op het onderstaande icoontje wat voor jou van toepassing is om alles te volgen. Veel luisterplezier.

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android