Live radio : Fortuna Sittard tegen FC Dordrecht

Dag en nacht verschil tussen het eerste team van Ajax en Jong Ajax. Daar waar de jonkies aan de lopende band scoren, krijgt het vlaggeschip uit Amsterdam de ene goal na de andere om de oren. Wat mij de vraagt oproept: Hadden we niet beter tegen Ajax1 kunnen spelen i .p.v. Jong Ajax. Maar goed, niet langer getreurt. De volgende wedstrijd staat op het programma.

In tegenstelling met ons eigen Fortuna Sittard is FC Dordrecht, de tegenstander van vanavond, niet al te best begonnen. Twee gelijke spelen en twee verliesbeurten en een doelsaldo van 3 tegen 5.

Denk niet dat we wat te klagen hebben met de punten die we tot nog toe verloren hebben. Als we dit resultaat doorberekenen over alle 38 wedstrijden, zouden we op een puntentotaal van 66 of 67 komen en een doelsaldo van 57 tegen 47. We scoorden uit de eerste vier wedstrijden 1,75 punt per wedstrijd. Wie dit voor aanvang van de competitie had voorspeld, was regelrecht voor gek verklaard. Alles bij elkaar zouden we dan op plek 5 staan en geen éérste ronde hoeven te spelen in de nacompetitie……

Maar zover is het nog lang niet. Vanavond dus tegen de schaapskoppen uit Dordrecht. De ploeg waartegen we vorig jaar in de rust nog met 0-4 achter stonden. En ook die wedstrijd waar de toenmalige trainer in de rust enorm woest was (volgens Ben Dols), omdat hij zijn sigaretten niet kon vinden….Hoe anders gaat het met de huidige trainer.

We gaan vanavond uiteraard weer voor de drie punten  als we rond half acht de uitzending beginnen. Met muziek, praatjes, de opstellingen van beide teams en de prognoses. En een poging om er een hatrick van te maken wat betreft het spelen van ons clublied. Om acht uur geven Ger IJpeij en Erik Hillen weer comentaar bij de derde thuiswedstrijd van dit seizoen.

Om te luisteren, klik je op het onderstaande icoontje  wat jij nodig hebt om alles te kunnen volgen. Veel luisterplezier.

Namens  Radio Fortuna SC, Ger  “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android