Goed Fortuna krijgt helemaal niets

Slechts een enkeling had vertrouwen in een goede afloop in Maastricht gisteravond. Na de desastreuse nederlaag tegen Emmen was het woord dan ook aan de spelersgroep. Wim Dusseldorp heeft zijn mannen blijkbaar kunnen motiveren want het vertoonde spel konden de meegereisde supporters dan ook waarderen ondanks de 2-1 nederlaag.

Voor de wedstrijd brengt men in Maastricht wederom het plaatselijke volkslied ten gehore, wederom tot ongenoegen van alles en iedereen uit Sittard. De wedstrijd is nog maar net begonnen en de arbitrage begaat al een ongelofelijke blunder. De scheids fluit voor een overtreding wat geen overtreding was (bal werd duidelijk gespeeld) en de grensrechter bepaalt vervolgens dat de overtreding binnen de 16 plaatsvond (wat ook duidelijk erbuiten bleek).
Even later herstelt de scheids zijn fout door een buiteling aan de andere kant ook met een strafschop te belonen. 1-1 de dan terechte ruststand.

Na rust zien we een iets sterker MVV maar een ook een aanvallend ingesteld Fortuna, hetgeen enkele kansen oplevert die helaas niet worden benut. Aan de andere kant vliegt dan een zondagsschot in de kruising waardoor fortuna wederom achterblijft met 0 punten. Toch levert dit een applaus op van de 500 meegereisde supporters. Deze wedstrijd biedt hoop voor de komende thuiswedstrijden.

Na een half uur pesten van de politie (hek dichtlaten) konden we uiteindelijk vertrekken naar de afterparty in de Brandtaveerne.

Beneden nog een fotoverslag van met name de reis. Indien mensen nog foto’s willen aanleveren kan dit op md@fortunahome.com.

MDD


We beginnen vandaag in de Brandtaveerne met onze Tuinesier


CACA heeft zich ook gemeld, waardoor het meteen een stuk gezelliger is


De stewards hebben er in ieder geval zin in, vooral die ene met die snor


Gelukkig werd er goed voor onze veiligheid gezorgd, we worden immer gefilmd door de polizei


Onder aanvoering van onze grote vriend


Oei, nog meer veiligheidsmaatregelen. Benieuwd wat men aan MVV zijde heeft gedaan.


De doeken hangen al op


Ah, in Maastricht heeft men een extra stevig rood/wit lint opgehangen. Dat zal de hooligans mooi afschrikken


Vakkie is aardig volgelopen


Iedereen klaar  voor de aftrap. Het verloop van de wedstrijd kennen we en we maken ons op voor de afterparty in de Brandtaveerne


Waar uiteraard de usual suspects zich bevinden.


Foto vanaf de hoofdtribune