Help Fortuna Oudejaarspoule

Speel mee in de Help Fortuna Oudejaarspoule. Je speelt dan mee bij de Oudejaarstrekking op 31 december. We spelen met halve loten met jackpot van € 15,- per stuk. Je mag natuurlijk ook met meer dan één half lot meespelen. Het leuke van de Oudejaarsloterij is dat er ook Twinloten worden verkocht. Dit houdt in dat je de mogelijkheid hebt om twee halve loten met hetzelfde lotnummer te kopen. Met het ene halve lot kun je dan meespelen in de poule; het andere halve lot hou je zelf. Als er een miljoen op dat lotnummer zou vallen, win jij zelf een half miljoen en de Oudejaarspoule wint ook een half miljoen.

De prijzen die op de loten in de poule vallen, worden bij elkaar opgeteld. De helft van het prijzengeld, doneer je aan Help Fortuna die op haar beurt daarmee weer de jeugdopleiding van Fortuna Sittard steunt. De andere helft van het prijzengeld wordt gelijk verdeeld over alle meespelende loten.

Een voorbeeld:

We spelen mee met 50 loten. Op al deze loten samen valt een bedrag van € 2000,-. Hiervan gaat € 1000,- naar Help Fortuna. De overige € 1000,- wordt verdeeld over de 50 meespelende loten. De deelnemers aan de poule krijgen allemaal € 20,- per lot.

Door het meespelen in een poule, speel je voor de prijs van één lot met meerdere lotnummers mee. De kans dat er een winnend lotnummer bij zit, wordt daardoor groter.

Je moet een eventueel gewonnen prijs echter wel delen met de andere deelnemers. Dit betekent dat een kleiner deel van een eventueel gewonnen prijs naar jou gaat. Aan de andere kant is het ook zo dat jij meedeelt in de prijzen die op de overige lotnummers vallen. Als er € 0,- op “jouw” lot valt, krijg je toch een bedrag omdat je meedeelt in de prijzen die op de andere loten zijn gevallen. De lotnummers die meespelen in de poule worden overigens niet aan een bepaalde deelnemer gekoppeld: alle deelnemers zijn “mede-eigenaar” van alle lotnummers.

Kijk voor meer informatie op onze website !

Met vriendelijke groet,

Erik & Christel