Speciale acties tegen koploper!

Op vrijdag aanstaande komt de aanstaande Winterkampioen op bezoek in Sittard,  FC Dordrecht.  Er valt werkelijk niets over het resultaat van deze wedstrijd te voorspellen, behalve dat het alle kanten uit kan met Fortuna Sittard. Thuis zijn de Sittardenaren immers nooit kansloos en deze avond kon dan ook wel eens een prachtig affiche vol verrassingen kunnen worden. De Fortuna-SC trekt dan ook weer alles uit de kast om de supporters en Fortuna Sittard te helpen met een lekker avondje Zitterd.

Fernando Ricksen signeersessie en sponsoravond Fortuna-SC
Zo zal er een signeersessie zijn met de hoofdpersoon van het best verkochte boek in de Benelux van dit moment, onze eigen Fernando Ricksen. Klik hier voor meer informatie daarover. Ook zijn de sponsoren van Fortuna-SC reeds uitgenodigd om deze topwedstrijd in een gezellige ambiance te komen aanschouwen. Zij zullen daarbij de primeur krijgen om de unieke Fortuna-SC sjaal als eerste (gratis) in ontvangst te mogen nemen uit dank voor hun trouwe support!

Speciale entreeprijzen voor gezinnen, buurten, bedrijven of groepen
Supporters en Fortuna zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden; ze zijn eigenlijk de drijvende kracht waarop Fortuna draait. Fortunezen zijn nauw betrokken bij de club, veelal zonder te genieten van bijzondere privileges. Fortuna wil dit graag eens belonen en heeft daarom samen met de Fortuna-SC een bijzondere voordeelactie opgezet. Bij een grotere afname van tickets krijgt U namelijk een zéér behoorlijke korting volgens onderstaand schema. Hierdoor kan men tegen een uiterst voordelig tarief eigen personeel, leden en/of klanten, vriendengroep, familie of schoolklas etc blij maken met het duel tegen koploper FC Dordrecht.

Aantal tickets

Noord-tribune
C-tribune
E-tribune
Fun-tribune

A-tribune
B-tribune
D-tribune

F-tribune
(Sympathisanten, incl. toegang Mark v. Bommelzaal.

1

€ 12,50

€ 16,50

€ 25,00

10

€ 60 (i.p.v. € 125)

€ 75 (i.p.v. € 165)

€ 125 (i.p.v. € 250)

20

€ 100 (i.p.v. € 250)

€ 125 (i.p.v. € 330)

€ 225 (i.p.v. € 500)

100

€ 500 (i.p.v. € 1.250)

€ 750 (i.p.v. € 1.650)

€ 1.000 (i.p.v. € 2.500)

200

€ 750 (i.p.v. € 2.500)

€ 1.000 (i.p.v. € 3.300)

n.v.t.

Laagdrempelig eenmalig sponsor van Fortuna Sittard zijn!
Tevens zijn er een drietal mogelijkheden tot het vergroten van uw naamsbekendheid en verdere betrokkenheid bij Fortuna Sittard.

Exposure mogelijkheden

Kosten

Vermelding Lichtkrant

€   50,-

Driehoeksbord achter de goal

€  250,-  per doel

Wedstrijdbalsponsor

€  200,-

Indien U interesse heeft in deze bijzondere actie kunt U contact opnemen met Fortuna Sittard 046-4113443 of John van Bommel 06-33033027. U kunt uw aanvraag ook mailen naar tickets@fortunasittard.nl o.v.v. actie Dordrecht. Bij deelname aan de ticketactie, driehoeksbord- en/of wedstrijdbalsponsor ontvangt U als sponsor tevens een gratis ticket t.w.v. 35 euro voor de hoofdtribune BS met toegang tot de sponsorruimte. Wij hopen dat U massaal van een van beide acties gebruikt wilt maken. En noe Aan ´M

Namens John van Bommel en de overige bestuursleden van de Fortuna-SC