INFO: FC Dordrecht – Fortuna Sittard (UPDATE)

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de busreis richting Dordrecht aanstaande vrijdag. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan contact op met het buscommité van Fortuna SC via 0 6 3 8 13 01 10

Tevens is het nog mogelijk om losse kaarten aan te schaffen voor het uitvak in Dordrecht. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren terecht bij de administratie van Fortuna Sittard, gevestigd op het terrein van HBC’09 te Buchten.

Uitwedstrijd FC Dordrecht – Fortuna Sittard

De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert een niet-verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen FC Dordrecht op vrijdag 12 februari 2016.

Kosten
De kosten voor de buscombi zijn € 27,- voor leden van het Fortuna Supporters Collectief. Niet-leden betalen € 32,-.
LET OP: Er dient contant betaald te worden tijdens inschrijving! Betalen in de bus is niet mogelijk!

Vertrektijd bus
De bus vertrekt naar Dordrecht op vrijdag 12 februari om 17.00 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38 13 01 10. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Aanschaf toegangskaart(en)
De toegangskaart voor het uitvak kost € 12,00. Houdt er rekening mee dat er op de wedstrijddag geen losse kaarten verkrijgbaar zijn aan de kassa’s van het uitvak van het Riwal Hoogwerkers Stadion.
Voor de duidelijkheid: er is voor deze wedstrijd geen omwisselmoment en er zal niet gewerkt worden met parkeerkaarten voor deze wedstrijd!