Koop het Fortuna S. tenue!

De familiedag komt eraan en natuurlijk hoort bij een familiedag de mogelijkheid om het nieuwe thuis,- en uit tenue aan te schaffen. Dit jaar is de werkwijze iets anders. Je kunt de shirts NU al bestellen en dan kun je ze op de Familiedag direct afhalen. Handig he!

Shirt en broek zijn enkel als combinatie te bestellen, dit gaat dus niet los van elkaar. We bieden de shirt en de broek voorzien van alle bedrukkingen aan voor € 49,00. Momenteel is deze combinatie enkel verkrijgbaar in de maten M – L of XL.

De kleding is mooi maatvast d.w.z. dat wanneer men normaliter M in een t-shirt heeft dit in het wedstrijdshirt dan ook de juiste maat is.

Hoe bestellen?
Het tenue kan (alleen) besteld en betaald worden via de online shop ) van Fortuna Sittard. Nadat je de bestelling en betaling hebt afgerond kun je je aankoop op 27 augustus bij de Familiedag (stadion Fortuna Sittard) afhalen.

Mocht je op de 27e niet in de gelegenheid zijn je tenue af te halen dan kun je in overleg een andere afhaal wijze afspreken. Mail hiervoor even naar Maatjes Streetwear.

klik hier voor de online shop