kortingscodes voor Fortuna SC vrijwilligers

Door jullie inspanningen hebben vele tienduizenden Fortunezen vorig jaar kunnen genieten van Fortuna Sittard in een veilige, gezellige voetbalsfeer.  Daar mag je best super trots op zijn!   Het bestuur van Fortuna SC en Fortuna Sittard wil jullie bij deze dan ook zeer danken voor je inzet, bijdrage en resultaten. Naast dit oprecht woord van dank willen we onze waardering ook uitdrukken in een beloning welke wij – Fortuna Sittard en Fortuna-SC samen aanbieden: de Fortuna SC vrijwilligersbeloning.

De beloning bestaat uit het verstrekken van korting op het aanschaffen van één seizoenkaart, waarbij de kosten evenredig worden verdeeld tussen Fortuna Sittard, Fortuna SC en jou zelf. De kostendeling vindt plaats op basis van de reguliere prijs van een seizoenkaart voor de Ricksen Side. Wenst de vrijwilliger een seizoenkaart voor een andere tribune, dan draagt hij of zij zelf het bedrag bij welke de reguliere prijs van een seizoenkaart voor de Ricksen Side overschrijdt.

Bijgesloten tref je de kortingscode ter waarde van €127,33 aan die je kunt gebruiken bij het online aanschaffen van de nieuwe seizoenkaart:

 

Rest ons je nogmaals te bedanken voor je inzet en bijdrage. We spreken de hoop en wens uit dat onze club en vereniging ook het komend seizoen weer op je fantastische inzet mag reken en we weer “Samen gaan strijden voor onze Helden!

Geef een reactie