Limburgs KerstCircus Sittard

Nog geen plannen na kerst en oud & nieuw? Zin om het circus dat soms op het veld plaatsvindt in te ruilen voor een écht Limburgs circus? Dat kan! Van 22 december tot en met 5 januari vindt alweer de achtste editie van het Limburgse Kerstcircus in Sittard aan de Haspelsestraat plaats. De beste nationale en internationale artiesten presenteren een spectaculaire – moderne circusshow met als thema: “SMILE” the Feelgood show van het jaar.

Het familiespektakel bij uitstek tijdens de kerstvakantie. Niet alleen internationale artiesten zullen hun weg naar de piste vinden, maar ook onze eigen Wil Boessen, Rene Maessen en diverse spelers zullen hun kunsten in de ring vertonen. Een speciale voorstelling op zaterdag 4 januari zal hiervan het toneel zijn. Buiten het feit dat dit natuurlijk een gezellig evenement voor vlak na de jaarwisseling is, steunt u bij het bezoeken van deze voorstelling Fortuna Sittard ook.

Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop komt namelijk ten goede van de club. Alle ingrediënten voor een geweldig avond zijn dus aanwezig voor jong en oud. Artiesten zonder hoogtevrees, bekende Fortunezen, uitzonderlijke menselijke prestaties en hilarische komedie.

Tickets voor deze speciale avond zijn verkrijgbaar voor € 15,= per persoon (tribune zitplaats). Tickets zijn verkrijgbaar in Sittard bij Wilsport, bij Viventy Kappers in Geleen, Peter Schols in Maasbracht of reserveer nu bij Luuk van Beek, bereikbaar via: l.vanbeek@limburgskerstcircus.nl