Officieel: Ramon Voorn verlengt contract

Ramon Voorn heeft hedenmiddag zijn contact bij Fortuna Sittard officieel met 3 seizoenen verlengt. De middenvelder genoot na een geweldig goed seizoen veel interesse uit binnen- en buitenland.

De Limburger verkoos uiteindelijk zekerheid (3jarig contract) in  combinatie met een sportieve uitdaging (kampioenschap Jupiler League). Ramon Voorn op www.fortunasittard.nl : “Dat ik kies voor een langdurig contract bij Fortuna Sittard heeft te maken met de warmte bij de club. Fortuna Sittard is weer een club, waar menig tegenstander in de Jupiler League met knikkende knieën komend seizoen naar toe komt. De club zit tegenwoordig in beter vaarwater. Ik ben blij dat de kern van de ploeg is gebleven. Hopelijk kunnen we in de komende drie seizoenen eens om het kampioenschap spelen”.

Na Ramon Voorn zijn de ogen inmiddels gericht op een langer verblijf van Timothy Dreesen. Nog zo een klasbak. Hopelijk dat ook de Belg snel zijn handtekening zal zetten onder een langdurig contract.

Nawoord: de basisspelers Fernando Ricksen, Joeri Schroyen, Kevin Diaz, Ramazan Cevik en Quin Kruijsen hebben Fortuna Sittard verlaten. Jeffrey Vlug werd reeds gepresenteerd als nieuwe basisspeler. Kansen dus zeker ook voor Walid Sekkour om definitief door te breken. Om de droom van Ramon Voorn gestalte te geven zal onze club zich de komende maanden nog wel willen versterken met 3 echte aanwinsten.

Voor nu onze gepaste vreugde voor het bijtekenen van een clubidool.

Auteur: Fortuna SC