Persconferentie: “Fortuna Sittard bouwt aan selectie”

Fortuna Sittard bouwt aan selectie

Fortuna Sittard heeft na het transitiejaar 2014-2015 sportieve ambities voor het nieuwe seizoen. Het moet in de Westelijke Mijnstreek weer over voetbal gaan!

Komend seizoen zal Fortuna Sittard dan ook een competitieve selectie samen stellen bestaande uit de allerbeste talenten van de eigen jeugd & regio, uit de belangrijkste dragende (basis) spelers van het vorig seizoen en uit gerichte versterkingen van de dan nog openstaande posities.

Technisch Manager Charly Chudik; “We zijn met de Technische staff dit jaar vroeg begonnen om onze gewenste elftalsamenstelling te formuleren. Daardoor konden we niet alleen onze eigen jeugdige toptalenten snel aan ons binden, maar we hebben ook een zeer aantrekkelijke lijst van potentiele versterkingen die we actief aan het benaderen zijn.

Niets is zeker in het voetbal, maar wij hebben vertrouwen dat we het komend seizoen met een ambitieus team mee gaan doen!”

De eerste bouwblokken van dit nieuwe team zullen vandaag, vrijdag 19 juni, om 15.30 in de persruimte van Fortuna Sittard gepresenteerd worden. Fortuna Sittard zal dan twee versterkingen aan de pers, supporters en andere belangstellende presenteren.

Bron: Fortuna Sittard