Pre-party Almere om 17.30

Vrijdagavond speelt de Trots uit Limburg weer een prachtige thuiswedstrijd tegen Almere. In de eerste twee wedstrijden van dit nog prille seizoen hebben onze jongens een prima indruk achter gelaten. Strijd, een degelijke verdediging en een echte teamspirit kenmerken dit nieuwe team in opbouw. Uiteraard “maken twee zwaluwen (Telstar en Achilles) nog geen zomer”, maar met de versterkingen op komst mogen we toch stiekem een beetje dromen van een hete zomer!

Uiteraard werkt de Fortuna SC hier graag aan mee. Na het succes van de pre-party tegen Achilles willen we het zelfde concept weer graag aan jullie aanbieden. Zo zal vanaf 17.30 uur het “Fan Plein” (hoofdgebouw)  weer open zijn en kunnen jullie genieten van muziek, drank en “de enige echte Zitterdse BBQ Woosj”. Iedereen is uiteraard van harte welkom.

Ook na afloop is het knusse Home en fanplein weer open voor alle fans. Bij goed weer zullen we ook services buiten aanbieden en uiteraard zien we al uit naar een vergelijkbare zomerse nacht als tegen Achilles, toen we tot laat in de avond de overwinning met de gezamenlijke selectie op het Fan plein hebben gevierd.

Tot Vrijdag.
Tot bij Fortuna Sittard