Seizoensafsluiting Fortuna SC

Het seizoen 2014-2015 zit er bijna op. Sportief gezien een bijzonder moeilijk en ronduit teleurstellend jaar. Dit jaar gaat echter ook de boeken in als het jaar waarin er met nieuwe investeerders – als de signalen ons niet bedriegen – langdurige afspraken worden gemaakt, we onze eerste positieve score bij de KNVB hebben gehaald, we de uitwedstrijd bij Roda JC glansrijk wonnen en we meerdere kampioenschappen bij de jeugd en de dames hebben mogen vieren.

Het seizoen 2014-2015 zit er bijna op. Sportief gezien een bijzonder moeilijk en ronduit teleurstellend jaar. Dit jaar gaat echter ook de boeken in als het jaar waarin er met nieuwe investeerders – als de signalen ons niet bedriegen – langdurige afspraken worden gemaakt, we onze eerste positieve score bij de KNVB hebben gehaald, we de uitwedstrijd bij Roda JC glansrijk wonnen en we meerdere kampioenschappen bij de jeugd en de dames hebben mogen vieren.

Het bestuur van het Fortuna Supporters Collectief wil jullie bedanken voor jullie steun aan onze vereniging en aan Fortuna Sittard en graag op een informele manier met jullie terugblikken op het afgelopen seizoen. Dit willen we doen na afloop van de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, aanstaande vrijdag 8 mei, in ons supportershome aan de Milaanstraat. Op vertoon van je lidmaatschapspas ontvang je twee gratis consumptiebonnen. Dit is uiteraard strikt persoonlijk, je kunt dus niet meerdere pasjes meenemen. Voor deze gelegenheid zal de supportersvereniging ook zorg dragen voor een kleine versnapering.

We hopen vrijdag veel fans in ons supportershome te mogen begroeten!

Bestuur Fortuna Supporters Collectief