Sjoerd Ars (34) nieuwe technisch manager Fortuna Sittard

Ars, die bij Fortuna Sittard vertrok (red: hij werd verhuurd aan De Graafschap) omdat hij het openlijk opnam voor de jonge spelers tegenover trainer Oliseh, rondde  twee trainersopleidingen af en ging ook nog de studiebanken in. Onlangs voltooide Ars de HBO-opleiding Management en Ondernemerschap. Een toekomst als beleidsbepaler zag hij wel voor zichzelf weggelegd, stelde hij onlangs in VI vast. ‘Volgens mij komen in die rol alle facetten samen’, zei Ars. ‘Met een visie bezig zijn, contacten hebben met iedereen binnen en buiten de club, mensen verbinden, maar ook ondernemend denken. Dat ligt me wel.

Zijn nieuwe ambitie krijgt vanaf vandaag een passend vervolg als Ars wordt aangesteld als nieuwe technisch manager van Fortuna Sittard. ‘Een geweldige kans en uitdaging. Het project Fortuna in de Eredivisie is natuurlijk al een tijdje geleden ingezet en nu mag ik daar ook in mijn nieuwe rol een aandeel in leveren. De contacten zijn altijd heel goed gebleven met de beleidsbepalers, vooral eigenaar Isitan Gün. Op een goede doordachte manier wil Fortuna bouwen aan een mooie toekomst. De club leeft in de omgeving en zal zichzelf op een positieve manier laten zien in de Eredivisie.’

Bron en meer info: VI > https://www.vi.nl/nieuws/ars-begint-nieuwe-carierre-als-technisch-manager-fortuna-sittard

 

7 thoughts on “Sjoerd Ars (34) nieuwe technisch manager Fortuna Sittard

  1. Goede zet van Fortuna denk ik. Sjoers is een persoon die heel voetballend Nederland kent. Dat Fortuna Sjoerd aan zich heeft weten te binden voor 2 jaar (bericht fortunasittard.nl) is ook een blijk van vertrouwen. Heel veel succes!

  2. Eerst nog gedacht dat ut toch echt aan Ars lag dat ut niet goed ging bij Fortuna, dus weg naar Doutinchem!
    Maar nu is wel duidelijk dat deze jongen gewoon het beste voor had, door ook voor zijn collega’s op te willen komen.
    Idd zeer verrassend nu maar het was in 1e instantie wel de insteek…
    Hopelijk kan Ars nu wel zijn bijdrage leveren aan Fortuna hetgeen op voetballend niet is geweest wat we hadden gehoopt (mede door de bekende omstandigheden)

Geef een antwoord