TOF Feest

De supporters van Fortuna Sittard hebben een grenzeloos vertrouwen in Trots Op Fortuna. De mannen in deze Stichting hebben dan ook, net als u en ik, een groen-geel hart. Open en eerlijke  communicatie zorgen voor een frisse wind in de Westelijke Mijnstreek. Een fusie werd tegengehouden en momenteel wordt er gevochten voor licentiebehoud. Elke steun is deze dagen van doorslaggevende aard en het TOF feest in Limbrichterveld past dan ook in het reddingsplan van onze club.

Er waren helaas ook afwezigen op deze zaterdagavond. Waarom de spelersgroep zich bijvoorbeeld niet getoond heeft bij het feest in Sittards mooiste volkswijk is ons onbekend? Laten we het maar houden op een gemiste kans voor open doel. Een Richard de Vriesje zeg maar.

Belangrijker echter de aanwezigheid van de personen die wel aanwezig waren. Jij dus (hopelijk)! In de Brand Taveerne verzamelden zich 200 fans. Er werd gelachen, gesjoenkeld op Sjef Diederen, gedanst, gesjonkeld, gejumpd -en weten wij wat niet al meer- op opzwepende muziek van onze klasse DJ en diverse artiesten toonden hun kunnen.

De voorbereidingen van het feest

De voorbereidingen van het feest

En met deze laatste foto’s sluiten we deze fotoreportage weer af. De echte fans staan op! Klasse.

Voor u en niemand anders een ode aan zaterdagavond 25 april 2009. Een gig om nooit te vergeten!PS: Het feest leverde ruim € 4.100,- op voor TOF en dus voor Fortuna. Goed gezopen mannen!

Geef een reactie