Vanavond verkrijgbaar: Fortuna pin!

Exclusief! Fortuna SC lanceert een serie pins, de eerste pin is nu verkrijgbaar!

Vanaf vanavond 18 uur is de eerste pin in een serie van vijf verkrijgbaar in de fanshop bij de hoofdingang van het stadion!

Leden van Fortuna SC krijgen korting op de pin en betalen slechts 2 Fortuna SC consumptiebonnen (de zwarte) of €4. Niet-leden betalen €5 voor deze pin die in zeer beperkte oplage verkrijgbaar is!

Meer info over het shirt:

Dit is waarschijnlijk het minst bekende shirt, maar we gaan van oud naar nieuw. En geloof ons, de totale serie is fantastisch samen!

Dit shirt is van het merk Masita en gedragen door onder andere Joop Titaley, die bijna 10 jaar in het eerste van Fortuna SC heeft gespeeld. In die tijd deed iedereen maar wat qua kleding, zo droeg de keeper een shirt van Adidas, had de verzorger een tas van Erima, maar speelden de spelers in dit gele Masita shirt!

Het originele shirt is gemaakt van 50% polyester en 50% katoen, wat ervoor zorgt dat het een tamelijk dikke stof was om te dragen. Slimfit was destijds uit den boze, ze werden wat wijder gedragen ivm transpiratie. Fortuna SC was destijds een geduchte tegenstander voor velen!