Live radio: Fortuna Sittard tegen FC Almere City

Na twee speelronden voor des keizers baard, begint vandaag de competitie pas echt met de eerste periode. Alhoewel, de eerste twee rondes tellen wel degelijk mee voor de algemene rangschikking. Alwaar we momenteel op een negende plaats bivakeren. Een plaats die op het einde recht geeft op een plek in de nacompetitie. Zo ver is het nog lang niet. Daarvoor dienen eerst 4 periodes van 9 wedstrijden te worden gespeeld. Allereerst zijn we vanavond benieuwd, hoe onze geel-groene sterren zijn hersteld van de pijnlijke maar ook leerzame wedstrijd tegen de jonkies van Ajakkes.En met welke spelers zullen we vanavond de strijd aangaan met de Almeerders.

We wensen ook vanaf deze plek Gavin een spoedige herstel toe en onze beide “internationals” veel succes toe bij hun nationale teams. Het speculeren en zeker weten van wie wie vervangt (wie van de drie?….zou een leuke quiz zijn) laten we over aan de beterweters, speculanten en experts op dit gebied….hihi.

Wat we natuurlijk wel zeker weten is dat ONZE vaste basisspelers vanavond weer voor u present zijn om rond half acht te starten met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. Met vanaf de aftrap het onvolprezen verslag van onze kanjers Erik Hillen en Ger IJpeij. Aangezien we nul komma niks aan reacties hebben ontvangen na onze oproep van vorige week, zullen wij daar deze week niet meer om vragen !,, Want hoe groot is het verschil van winnen en verliezen met de hits voor de interviews. En dat ook praktisch zonder commentaar .Misschien eens geen interviews maken,,..?

Om te kunnen luisteren, klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android