Verslag sponsoravond Fortuna SC

Verslag sponsoravond Fortuna SC.

De aanhang van Fortuna Sittard kent turbulente tijden. De nieuwe competitieopzet, het verbod op uitsupport bij Jong PSV-Fortuna, de afscheidswedstrijd van Mark van Bommel, het ME-optreden rond de derby tegen MVV en nu de emotie rond de boekpresentatie en ziekte van Fernando, het zijn zo maar een aantal gebeurtenissen die ons de afgelopen tijd flink bezig hebben gehouden en houden. Allemaal gebeurtenissen waarbij wij als Fortuna Supporters Collectief betrokken zijn geweest.

En terecht. Het zijn immers allemaal gebeurtenissen die onze doelgroep, de Fortuna achterban, bezig houden en raken en waarvan onze leden verwachten en mogen verwachten dat wij daarin een prominente rol spelen. Daarbij blijft het ook belangrijk om stil te staan bij wat we hebben: een geweldige achterban en trouwe sponsoren. En die koesteren wij.

Afgelopen vrijdag hebben we een eerste sponsoractiviteit georganiseerd voor de onze sponsoren van het eerste uur. Kleine en grotere bedrijven die ook hun nek hebben uitgestoken om dit nieuwe initiatief te steunen. Ware Fortunezen! Voorafgaand aan de wedstrijd werd er door Fortuna Sittard een rondleiding verzorgd en hebben wij de eerste exemplaren van de Fortuna SC sponsor sjaal mogen uitreiken. Tijdens en na de wedstrijd werd er goed geborreld en druk gefilosofeerd over onze vereniging, de club en de toekomst.

Een ding staat vast, dit gaan we vaker doen! De sponsoren die niet aanwezig konden zijn krijgen op korte termijn bericht van ons, graag reiken wij ook hen deze mooie sjaal uit die slechts in gelimiteerde oplage door Maatjes Streetwear (ook zo’n mooie sponsor) is geproduceerd.

Tot slot een groot compliment aan de club zelf, met dank aan slag René Maessen, Rik Geurts en de vrijwilligers (de rondleiding was top!) hebben wij deze avond kunnen organiseren. Dit smaakt naar meer!

Plaats nemen op de bank, over een paar jaar de schoenenzaak overnemen of toch maar profvoetballer worden?

De nieuwe sponsor sjaal! Topkwaliteit van Maatjes Streetwear

Schols Schoenmode en Jamin op het heilige gras

Jiri ziet het al voor zich: de Café Salden skybox! Zou toch heerlijk zijn, vanuit een echt bruin café voetbal kijken.

Kijkje nemen in de skyboxen

Aandachtig luisteren naar de bemanning van de ‘Commandoruimte’.

Het resultaat op het veld was teleurstellend, de avond was echter top!

De wedstrijd nog maar eens evalueren met Efactuurdirect.nl en Jelti Darts

Foto’s: Jorn Gruijters
Verslag: Rick Gruijters, Fortuna SC