Wat is uw moment van 2013?

2013, een jaar met vele hoogte- en dieptepunten.

Nu het einde van 2013 nadert kan een ieder voor zichzelf afgelopen jaar eens de revue laten passeren. Zo ook ondergetekende. 2013 was het jaar van (succes)trainer Wil Boessen, het behalen van de play-offs en hierdoor de hoop en de theoretische kans om onze buren van Kerkrade pijn te doen. Van de afscheidswedstrijd van Mark van Bommel en het vertrek van een groot talent: Joeri Schroyen.

We zagen met zijn allen geweldige wedstrijden, afgewisseld met dramatische potjes voetbal. Ferhat Kaya ontpopte zich als een keeper van de buitencategorie en met zijn allen waren we deze zomer trots op Fatih Turan.

2013 was ook het geboortejaar van Fortuna SC en het jaar waarin we schuldenvrij werden. Dit ondanks de dreiging van een faillissement. 13 miljoen euro werd van de balans afgeschreven. Het was dan ook het jaar van Martin Masset, de Sportzone en Fitland.

Het was een fantastisch jaar met vele hoogte- en dieptepunten. Met tranen van geluk en van verdriet. Het jaar dat ALS bekendheid kreeg in Limburg, ook het jaar van Kevin Hofland en de waarde van familie. Zoveel verhalen waarbij het Politie geweld tegen Fortuna fans niet onderbelicht kan blijven. Een ieder heeft zijn eigen story en ik daag u dan ook uit om onderstaande uw jaar samen te vatten.

Fortunezen, we de(el)den het samen.

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen