Wedstrijdschema Supporters Cup online!

Het Internationaal Fortuna-SC Minivoetbal toernooi.
Wanneer: Zaterdag 30 mei 2014:
Waar: Sportterrein Sporting Sittard ’13 (voormalige RKVVV Almania velden), het BOSS park, Bachstraat 39, 6137 RX Sittard (oost/ Broek Sittard).
Kosten: 50 euro per team, te betalen voor 23 mei op Bank nr. NL54RABO0150430175 ten name van Fortuna SC en met vermelding van je teamnaam.

Toernooi opzet.
Er was eens” een supporters minivoetbal toernooi dat gebaseerd op een uniek concept zeer succesvol was. Dit toernooi is de geschiedenisboeken ingegaan als de DD-Cup (‘durf en doorzetting vermogen’) . Stijn van der Vliet was de grote initiator achter de eerste edities. Dit jaar is Stijn helaas niet meer onder ons, maar zijn gedachtegoed zullen we altijd blijven eren. Dit jaar zullen we Stijn dan ook herdenken bij het supporterstoernooi.

Ieder team speelt met 5 veldspelers en 1 keeper. Maximaal 4 wisselspelers per team, er mag onbeperkt gewisseld worden. Een speler mag tijdens het toernooi slechts voor 1 team uitkomen en een wedstrijd duurt 15 minuten zonder rust.

De team captains hebben het wedstrijdschema inmiddels ontvangen welke ook hier is terug te vinden. De wedstrijden beginnen stipt om 11 uur. De locatie is vanaf 09.45 open voor spelers en toeschouwers.

Kiprich,
mede organisator Minivoetbal toernooi