Winnaars maandklassementen voetbalpoule!

De voetbalpoule is alweer drie maanden onderweg, maar een bekendmaking van de winnaars is tot op heden nog altijd uitgebleven. Daar gaan we nu verandering in brengen!

In September zijn de nummer 1 en 2 geëindigd op een gelijk aantal punten. Het betroffen echter beide deelnemers die geen lid zijn van Fortuna SC, waardoor de prijs doorschuift naar de nummer 3: Erik Jacobs! Erik wint hiermee een Fortuna Sittard mondkapje 2.0, wat gezien de nieuwe mondkapjesplicht vast van pas gaat komen!

In oktober eindigde de nummer 1 en 2 wederom op een gelijk aantal punten. Randy Bosman behaalde echter de meeste punten op de laatste speeldag, waardoor hij er met de prijs vandoor gaat: de mini dress Fortuna Sittard!

Ten slotte het maandklassement van november, waarbij er wél sprake was van een uitgesproken nummer één. Ook deze nummer één is echter geen lid van Fortuna SC, net als de nummer 2. Dit betekent dat de prijs doorschuift naar de nummer 3: Martijn Withoot, die vorig seizoen in de top 3 eindigde van het eindklassement en zijn vorm aldus doortrekt in het nieuwe seizoen. Martijn gaat er vandoor met de Fortuna Sittard Coll.

In december hebben we nog twee speelronden te gaan en de verschillen in de huidige top 3 zijn klein. In december wordt er gespeeld voor de nieuwste Fortuna Sittard sjaal.

Er wordt contact opgenomen met alle winnaars om in bezit te komen van hun prijs. Aan allen van harte gefeliciteerd en veel succes de komende maanden!

Bovenstaande merchandise is uiteraard ook te bestellen in de (online) fanshop!

Geef een reactie