Ajeugd Fortuna Sittard heeft een laatste strohalm

De Ajeugd van Fortuna Sittard kende een knotsgek seizoen gekenmerkt met veel blessureleed. Na 22 speelrondes was de eindstand onderaan in de competitie als volgt:

10) NEC/FC Oss A1: 22-21
11) Fortuna Sittard: 22-19
12) AFC A1: 22-17

De laatste competitiewedstrijd van Fortuna Sittard Ajeugd werd met 3-4 gewonnen van VVV/Helmond Sport A1 waardoor onze jongens zich ternauwernood kwalificeerde voor de play-offs promotie-degradatie. Om in de 1 ste divisie te blijven moet Fortuna Sittard A1 achtereenvolgens De Spartaan A1 verslaan in een tweeluik, winnen van FC Dordrecht A1 (ook in 2 duels) en dan een alles of niets clash zien te overleven wellicht tegen NEC/FC Oss A1

Om met goed nieuws te beginnen. Afgelopen week wist onze Ajeugd de eerste horde te nemen. De Spartaan A1 werd thuis met 5-2 gewonnen, uit werd na een 4-0 achterstand (!!) uiteindelijk met 4-6 gewonnen. Knotsgek inderdaad.

In de 2 de ronde van de nacompetitie treft Fortuna Sittard A1 niemand minder dan FC Dordrecht A1. Te beginnen met een thuiswedstrijd komende zaterdag (wellicht 14.30 uur). Maandag 20 mei 2013 volgt dan de uitwedstrijd. De winnaar van dit tweeluik speelt één enkele finale wellicht tegen NEC/FC Oss. A1.

Een laatste strohalm voor onze jongens die zaterdag dan ook alle steun kunnen gebruiken.

Nawoord: onze jongens spelen op het veld van VV Sittard (14.30 uur) ivm Groove garden.

Bron: FH, Home of True Support!