Belangrijk: mail over betaling lidmaatschap Fortuna SC

Beste Fortunees en lid van het Fortuna Supporters Collectief,

Het Fortuna Supporters Collectief is het afgelopen jaar enorm gegroeid in ledenaantal. Binnen enkele dagen zullen we zelfs lid nummer 1000 mogen verwelkomen! Opnieuw een teken dat onze club weer echt leeft in de regio, maar aan de andere kant brengt deze groei ook enorm veel werk voor onze vrijwilligers met zich mee. We zijn dan ook druk doende om alles richting het nieuwe seizoen in goede banen te leiden.

Onze penningmeester gaat in de eerste twee weken van juli aan de slag met de incasso van de contributie van de leden die hebben aangegeven dat deze automatisch geïncasseerd mag worden. Mocht de incasso bij jou om wat voor reden dan ook mislukken, dan ontvang je een e-mail met daarin de alternatieve betaalopties (nieuwe incassopoging, zelf overmaken of contant betalen tijdens de open dag).

Alle leden waarvan de incasso is geslaagd, ontvangen dit jaar hun ledenpas per post. Uiteraard streven we ernaar dat iedereen zijn pas voor aanvang van het nieuwe seizoen ontvangen heeft.

Bovenstaande incasso en levering van de ledenpas geldt alleen voor leden die zich vóór 1 juli 2018 hebben aangemeld bij Fortuna SC . Leden die wel voor 1 juli lid zijn geworden maar contant betalen tijdens de open dag, ontvangen hun pas bij betaling. Later aanmelden dan 1 juli 2018 is uiteraard mogelijk, maar dan vindt de incasso ook later plaats en ontvang je je ledenpas ook later. Aanmelden kan via het digitale aanmeldformulier .

Uiteraard is het van groot belang dat onze ledenadministratie over jouw juiste gegevens beschikt. Dit in verband met de incasso, de mogelijke ontvangst van een e-mail en het versturen van de ledenpas naar jouw adres. Maar ook in de loop van het nieuwe seizoen wanneer bijvoorbeeld de magazines per post worden verstuurd. Ben je afgelopen jaar verhuisd en heb je dit nog niet doorgegeven? Heb je een nieuw e-mailadres? Ben je recent overgestapt van bank? Geef dit dan vóór 1 juli aanstaande door via ledenadmin@fortunasc.nl . Ook als je twijfelt of jouw gegevens juist staan geregistreerd, mag je ons uiteraard mailen.

Alvast bedankt voor jullie steun, we gaan er samen weer een mooi seizoen van maken!