Dames C wint, 1e verliest

Dames 1:

Het eerste elftal heeft afgelopen week de laatste 2 oefenwedstrijden van de winterstop gespeeld. Donderdag werd er met 6-0 verloren van Spaubeek A1.
Zaterdag werd er tegen Alemannia Aachen gespeeld. In Aachen wonnen de Duitse vrouwen met 4-1. Het Sittardse doelpunt werd gemaakt door Maartje Keulen.

Het eerste elftal begint komende zaterdag weer met de competitie. De huidige nummer 6, DTS Ede, is dan in Ede de tegenstander. Bij winst kunnen onze vrouwen prima zaken doen aangezien de Buitenveldert en RCL, de huidige nummers 2 en 3, tegen elkaar spelen. De eerste thuiswedstrijd is de week erna als Buitenveldert op bezoek komt in Munstergeleen.

C-jeugd:

Dat de vrouwentak van Fortuna hard aan de weg timmert bleek dit zaterdag weer. De C-jeugd, die vanaf volgend seizoen in competitieverband gaat spelen, speelde namelijk hun eerste oefenwedstrijd. De jongste Fortuna-vrouwen wonnen met maar liefsts 1-11 van SVM. De doelpunten werden gemaakt door: Zoë Mols, Anna backus, Romee Luchter (3x), Sharon Bergrath (3x), Floor Temme, Demi Cornelissen en Sharon Reinartz.
De rest van de selectie bestond uit: Gina Franssen, Chloe Wetzels, Mirthe Kleijnen, Noortje Muermans, Na-isha van Ommen, Charisse Franssen en Sally Lasauw.