Derby Warming-up in Supportershome!

Met dank aan het groeiend aantal leden en de top inzet van onze vrijwilligers zijn de Fortuna fans in staat om optimaal te gaan genieten van de echte derby sfeer. Voor aanvang van de uitwedstrijd tegen Mvv Maastricht zal het supportershome (ingang bij het stadion, lange zijde) namelijk haar deuren openen vanaf 16.00.

Met respect voor de omgeving, maar ook met veel passie kunnen en zullen we jullie laten voorgenieten van een echte voetbalsfeer. Koud bier op tap om de stembanden te smeren, met wat geluk ook een mobiele biertapper, een frietkar buiten om de zenuwen de baas te zijn, muziek om in de goede stemming te komen, honderden mede fans om de spanning mee op te bouwen en dit keer ook extra ingehuurde toitletten om de opgebouwde spanning in het lijf ook weer -netjes- te kunnen lozen 😉

Geen kaartje weten te bemachtigen en ga je noodgedwongen via FOX kijken? Kom dan van 16 tot 18.30 uur naar het stadion om in ieder geval de pre-match sfeer mee te pakken! Voor diegene die wel met de bus gaan, Vanuit het supportershome loop je zo de bussen in!

Geniet ervan, aan’m!

​Fortuna SC