Fanshop opent weer haar deuren!

Door de positieve ontwikkelingen van de afgelopen weken kan het stadion vanaf woensdagmiddag 10 juni weer gedeeltelijk haar deuren openen.  Dit zal uiteraard gepaard gaan met strikte Corona-maatregelingen, maar op deze manier kunnen de fans wel weer naar de fanshop gaan!

Het stadion zal a.s. woensdag voor het eerst weer haar deuren openen. Dit zal vanaf nu iedere woensdag tussen 12.00 – 17.00 uur het geval zijn zodat supporters toch de mogelijkheid krijgen om hun seizoenkaart in het stadion middels een formulier te verlengen. Op alle overige dagen zal het stadion nog steeds gesloten zijn.

Fanshop
Door de opening van het stadion zal ook de fanshop weer op de woensdag geopend zijn. Hierbij wordt vastgehouden aan de vaste openingstijden van 15.00 – 18.00 uur. Ook in de fanshop zullen Corona-maatregelingen van kracht zijn om zo de gezondheid van iedereen voorop te stellen. Om de opening van de fanshop te vieren zullen er diverse shirts van vorige seizoenen (2018-2019 of ouder) in de aanbieding zijn.  Kindershirts zijn verkrijgbaar in de maten 116 -128 – 140 – 152 – 164,  allen voor maar €10.  op=op

Wij willen nogmaals melden dat de Vriendenloterij kaarten niet meer in te wisselen zijn. Tot woensdag!

Geef een reactie