Fanshop vele dagen open voor (nieuwe) merchandise!

hop hop hop..Op naar de fanshop!!!

Afgelopen week zijn al een hoop supporters in de fanshop geweest om het gereserveerde vouchershirt op te halen. Naast de geplande ophaaldag van vandaag (vrijdag 30 november), is er zaterdag 1 december nog een extra ophaaldag ingepland voor de gereserveerde shirts. Voor de supporters die geen reservering hebben gedaan en toch graag een shirt willen aanschaffen, zijn er volgende week diverse mogelijkheden. De exacte tijden lees je in dit bericht.

Om duidelijkheid te verschaffen vanaf wanneer, welke supporters een shirt kunnen aanschaffen is hieronder een planning gemaakt. Zo is het namelijk na zaterdag 1 december ook mogelijk een voucher in te leveren, zonder dat er een shirt is gereserveerd. Hieronder volgt de precieze planning van de fanshop, belangrijk om hierbij te vermelden is dat er naast de shirts ook de mogelijkheid is om andere merchandise artikelen aan te schaffen tijdens deze openingstijden.

Planning fanshop:
Weeknummer 48 (alleen reserveringen):
– Vrijdag 30 november 15.00 – 18.00 uur: Maten XL, 2XL & 4XL;
– Zaterdag 1 december 10.00 – 13.00 uur: Alle maten;
– Zondag 2 december: Gesloten.

Weeknummer 49 (iedereen met een voucher):
– Maandag 3 december 18.00 – 21.00 uur: Maten S & M;
– Dinsdag 4 december 16.00 – 19.00 uur: Maten M & L;
– Woensdag 5 december 15.00 – 17.00 uur: Maten XL, 2XL en 4XL.
– Donderdag 6 december: Gesloten.
– Vrijdag 7 december: 16.30 – 21.30 (niet mogelijk om voucher in te leveren & tijdens wedstrijd gesloten)
– Zaterdag 8 december: Gesloten;
– Zondag 9 december: 10.00 – 17.00 (vrije verkoop thuisshirts – zowel met als zonder voucher).

Belangrijke informatie:
Zoals in de weekplanning al is te zien, zal het zondag 9 december ook mogelijk zijn om thuisshirts aan te schaffen zonder hierbij een voucher in te leveren. Hierdoor geldt vanaf dan het recht van de snelste en kan er niks meer worden gereserveerd of achtergehouden. De voucher zal tot en met 21 december nog ingeleverd kunnen worden, mits het shirt nog op voorraad is.

Fortuna fan CD “Gebaore & Getaoge”
De nieuwe Fortuna Fan CD waarvan de opbrengsten geheel naar Kika zullen gaan ligt -zeer waarschijnlijk-  vrijdag 7 december in de fanshop, De kosten van de 7 nummers tellende CD bedraagt slechts 5 euro, een prachtig cadeau dus voor jezelf of voor anderen.  De CD zal ook op de overige fanshop dagen verkrijgbaar zijn bij de fanshop.

Ticket informatie:
Gedurende de openingstijden van de fanshop in weeknummer 49 is het voor supporters mogelijk om bij de receptie tickets te kopen voor de bekerwedstrijd Fortuna Sittard – Cambuur Leeuwarden (19 december 2018 om 20.45 uur). Mocht het online niet willen lukken, ben je van harte welkom om de kaart tegen hetzelfde tarief in het stadion te komen aanschaffen.

Geef een reactie