MVP SC Heerenveen – Fortuna Sittard

Wie waren volgens jullie de uitblinkers tegen Heerenveen? Er kan gestemd worden tot dinsdagavond 20.00.

Er zijn enkele spelregels verbonden aan de stemming voor de wekelijkse MVP:

1. Er kan gestemd worden op alle spelers die minimaal 15 minuten gespeeld hebben.

2. Iedereen kan aan drie spelers één punt toekennen.

3. Er kan per persoon één keer gestemd worden. Dubbele mailadressen, vrijwel identieke mailadressen en onzin mailadressen worden uit de reacties gefilterd. Neem dus vooral de moeite niet.

Laat in de reacties achter op wie jij gestemd hebt!

 

18 thoughts on “MVP SC Heerenveen – Fortuna Sittard

 1. Koselev, Rodriguez, Lamprou

  Ons middenveld had het heel zwaar gisteren, Essers had ook geen makkelijke dag, maar op die oerdomme overtreding in de 16 na, hield hij zich redelijk staande. Semedo kan echt niet meer, dit krijg je niet meer verkocht aan een Vidigal die op de bank moet zitten. Tijd dat de rollen omgedraaid worden: Vidigal in de basis en Semedo vaste invalbeurten om te laten zien dat hij terug in vorm komt/is.

  1. Eens, Semedo heeft nu toch echt al zijn krediet verspeeld, hij bakt er hele seizoen niks van. Vidigal erin zetten en hopen dat Semedo in de winterstop nog voor een leuke cent verkocht kan worden.

 2. 1. Rodriguez
  2. Koselev
  3. Lamprou

  Verder opvallend:
  Essers komt voorlopig nog te kort op dit niveau.
  Semedo werkt hard, maar heeft het niet (meer).
  Diemers kwam te weinig in het spel voor en kon zijn stempel niet drukken gisteravond.
  El Messaoudi zeer matig. Lijkt gewoon niet fit, hoe kan dat???
  Dammers komt voetballend te kort. Verdedigend staat hij wel zijn mannetje.
  We mistten Hutten gisteravond. Typisch een wedstrijd voor hem. Jammer dat hij door ziekte niet erbij kon zijn.

  1. Essers komt voorlopig nog te kort op dit niveau. —–> Net als alle andere backs? ik heb er twee op mijn verlanglijstje van Sinterklaas gezet iig.
   Semedo werkt hard, maar heeft het niet (meer).—–> onbegrijpelijk dat deze man echt geen bal meer fatsoenlijk kan raken…
   Diemers kwam te weinig in het spel voor en kon zijn stempel niet drukken gisteravond.—–> hij wordt ook door iedereen in/aangespeeld in de meest onmogelijke posities om het spel te maken, terwijl er niemand om hem heen aansluit.
   El Messaoudi zeer matig. Lijkt gewoon niet fit, hoe kan dat???—–> dit heb ik al vanaf het begin van het seizoen, lijkt te zwaar, kan geen 70 minuten rennen, laat hierdoor zijn man lopen of moet een overtreding maken. Als deze man fit is en een paar kg lichter is het de beste speler van het veld.
   Dammers komt voetballend te kort. Verdedigend staat hij wel zijn mannetje. —–> denkt nog te licht over het eredivisie niveau en meent alle tijd te hebben idd. Maar moet ook 150% meer doen als vorig jaar toen Perr naast hem stond, dat is toch wel een verschil.
   We mistten Hutten gisteravond. Typisch een wedstrijd voor hem. —–> Hoezo dat? Als er achterin iets meer had gestaan dan Ninaj en Essers die ervoor zorgden dat Zeneli uitgeschakeld werd dan had je hier echt niet hoeven verliezen.
   Daarnaast vind ik dat Smeets altijd moet spelen in deze wedstrijd!

 3. Kosolev
  Rodriquez
  Lamprou

  Zwaar onacceptabel hoe onze mannen de kans op punten hebben laten liggen in Heerenveen, hier lagen volop mogelijkheden!!
  Rodriquez speelde een sterke pot!!
  Kosolev heeft er veel uitgehouden.
  De rest van onze boys speelden gewoon niet goed!!
  Wat mij persoonlijk het meeste gestoord heeft, buiten het misselijkmakende commentaar van Gert Jan Verbeek (die commentaar van de wedstrijd moet voorzien en dat doet met een Heerenveen bril op)
  Al weken onze beste man Diemers staat doodleuk voor de camera na zojuist een verloren wedstrijd lachend te vertellen dat er qua transfer misschien iets in de winterstop aan zit te komen!!! (dit kan gewoonweg niet, klaar)

  Ik kan me er zo over ergeren dat we het zo af hebben laten weten tegen deze tegenstander, nogmaals hier lagen echt wel kansen!!!! En wat krijgen we de goals weer gemakkelijk tegen, alweer 3 stuks.
  Essers, Ninaj, Pinto gewoon zwak zaterdag, Dammers speelde ook niet zijn beste pot.
  El Messi oogt niet 100% fit, Diemers speelde zeer ongelukkig en kwam te weinig in het spel voor.
  Rodriquez met afstand de beste man.
  Onze voorhoede uiterst zwak, Stokkers werkt zich kapot maar zo`n beetje iedere aanname was verkeerd, Lamprou is dreigend aanwezig maar komt eigenlijk te weinig in het spel voor, verder vind ik ook dat het niet oogt als een teamplayer, krijgt hij een bal niet oogt hij beledigd, verder goede speler.
  Semedo (ik ben echt een fan van hem) maar is geen schim meer van de speler van afgelopen seizoen, die speelde ontzettend zwak.

  Op naar AZ vrijdag, het moet en zal weer beter moeten.
  Volop achter ons clubje staan en op naar een 3 punter.

  1. de verslaggever stelt de vragen en Diemers beantwoord ze vriendelijk. Hij had inderdaad meer ontwijkend moeten beantwoorden maar ik kan me voorstellen dat Diemers minder mediatraining heeft gehad dan een gemiddelde ajax of psv speler.

   Het was verder wel heel duidelijk dat ook Diemers nogal gefrustreerd is over onze verdediging maar ja wie niet. In de winterstop zal er neem ik aan wel op geanticipeerd gaan worden en dan komt alles goed.

   Diemers kan wel veel willen in de winterstop maar als Fortuna nee zegt zal hij toch echt het seizoen af moeten maken. En ik mag aannemen dat Gun ook wel ziet dat zonder Diemers we het niet gaan halen.

 4. iemand speelt een paar wedstrijdjes goed…en na een verloren partij moet je je schamen om over transfer of iets dergelijks te praten na verloren pot…
  volges mij kan je ook zeggen…ik wil eerst een seizoen constant zijn en op het einde kijken ww. wel…..hopelijk gaan we niet zweven na een paar goede wedstrijdjes…

  1. Volgens mij valt er niets te zweven want we staan nou niet bepaald los van de degradatie plaatsen! 1 keer verliezen en je staat zo weer 15e…

    1. We hoeven niet te zweven, ook als individu niet!!
     We zullen het van ons collectief moeten hebben en iedere week niet 100 maar 150% moeten afroepen om tot een resultaat te komen.

     1. Ja Erwin eens. Ongelooflijk dat je zo een pot voetbalt. Hier waren echt kansen op punten. En half jaar hier en dan al weer over transfers praten! Snap hoe hij speelde dat het kan gebeuren, maar dat ga je nu nog niet zeggen. Helaas wordt Essers er aan alle kanten uitgelopen nu al een paar wedstijden. Vorig jaar een van de verbazingen na de winterstop hoe hij was gegroeid. Nu lijkt hij toch behoorlijk te kort te komen. Over Semedo mag je blijkbaar geen mening hebben, maar snap niet dat hij zoveel krediet krijgt. Ik denk dat andere het niet veel minder doen als hij tot nu toe dit seizoen laat zien. Helaas, want vorig jaar geweldig.

 5. En ja weet, eigenlijk belachelijk de discussie. Want waar komen we vandaan. Maar ja, we willen het beste voor ons clubje hé! En zien dat er meer in zit.

Geef een antwoord