Fatih Turan maakt rentree

Jong Heracles (met Matthew Amoah) wint van Jong Fortuna Sittard (1-0)

De ziekenboeg van Fortuna Sittard loopt leeg. Centrale verdediger Timothy Dreesen maakte afgelopen zondag reeds zijn rentree op het (kunstgras)veld in Venlo na een hamstringblessure welke hem ruim 6 weken aan de kant hield. De Belg lijkt dan ook op tijd fit om komende vrijdag in de basis te (kunnen) starten.

Ook Fatih Turan heeft inmiddels weer mogen ruiken aan het groene gras. De rechtsback maakte afgelopen zomerstop een hectische WK mee met Turkije <20 jaar. In de 1/8ste finales liep de Belgische Turk een knieblessure (meniscus) op. De revalidatie van Turan eindigde deze week in Almelo alwaar Jong Fortuna Sittard een competitiewedstrijd speelde tegen Jong Heracles. Er werd met 1-0 verloren maar ook trainer Wil Boessen was content over de prestatie van Fatih Turan. De derby Fortuna Sittard – MVV Maastricht komt wellicht nog te vroeg, maar de rentree van Turan in de hoofdmacht zal ongetwijfeld niet lang meer duren.

Zo in de voorbereiding van de Limburgse derby Fortuna Sittard – MVV Maastricht dan ook goed nieuws. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 4 oktober 2013 en begint om 20.00 uur. Kaarten voor dit treffen zijn UITSLUITEND te koop in de voorverkoop in het supportershome in het stadion:

* Woensdag 2 oktober 19:00 t/m 21:00 uur
* Vrijdag 4 oktober 12:00 t/m 17:00 uur.

Opstelling Fortuna Sittard:

Daniels

Turan – Hendrickx – Linssen – Hodselmans

Zejnilovic – Vankan – Overhof – Titaley

Watson – Vanmaris

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen